Problem with 2 different fonts in Virtuemart

  • Sfinx
  • Topic Author
7 years 5 months ago #1 by Sfinx
I overlooked moduletable_menu in second font and that was the problem. It works now. Than you for your fast reply.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #2 by laurelle
Hi,

I think the problem is conflicts between what you have defined for the 2 fonts. You need to be more specific with you css selectors. You have:

.moduletable_menu define for Prociono
and #navigation defined for Oswald
but the top menu has #navigation then .moduletable_menu

Try making the .moduletable_menu more specify. Otherwise everything looks fine. If that doesn't work then I think it is a Cufon issue and you will need to contact the Cufon developer, see: github.com/sorccu/cufon/wiki/

Laurelle
Developer
Keashly.ca Consulting

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Sfinx
  • Topic Author
7 years 5 months ago - 7 years 5 months ago #3 by Sfinx
It is under construction, but I will make it online for a day - so you can look at it.
This is page: www.demo.ambienti-kocar.si
Virtuemart store is on link "spletna trgovina" here: www.demo.ambienti-kocar.si/spletna-trgovina
As you can see the problem is in menu on top...
It is interesting.. I just added category shop menu - on left and it is showing right font (Oswald), however titles on left (kategorije) is not as it sholud be.
As I mentioned if I set plugin to 1 font only - my first font shows ok.

Site is using different templates, but menu has always the same classes, so wrong selectors are obviously not a problem
Last edit: 7 years 5 months ago by .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #4 by laurelle
Hi,

Can you please provide a link to the VM page that has the issue? Without that I won't be able to help you.

Laurelle
Developer
Keashly.ca Consulting

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Sfinx
  • Topic Author
7 years 5 months ago - 7 years 5 months ago #5 by Sfinx
I have a problem with cufon plugin in Virtuemart.
I have selectors for my first font for menu and second font for titles etc. Cufon works properly on all pages, except in virtumeart store. If I select only one font to display it shows as it should, but when I select 2 fonts cufon shows only second font. I tryed with mootools on and off - no difference...
Any ideas?
Help would be really appreciated.


Sistem info:
joomla 1.5.24
Virtuemart 1.9
cufon: 1.5.0
Last edit: 7 years 5 months ago by .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Support Development

Please consider a small donation to support development of the extensions on this site.



Joomla! Login

This is the normal Joomla! login module not the VirtueMart login module. Click the 'Create an account' button to see how you are redirected to the VirtueMart registration form when the KC VM Registration Redirect plugin is enabled.

Joomla! & WordPress Hosts

Managed Web Hosting by Liquid Web

This is our recommended web hosting provider for Joomla! & WordPress websites. This is the host that we use for websites that we build. Liquid Web has an excellent reputation, fast servers and most importantly awesome service! They have technicians that are familiar with Joomla! & WordPress.

Joomla! & WordPress Web Design and Development

If you are interested in having a website designed or redesign or need custom Joomla! or WordPress development, please visit Keashly.ca Consulting to view our Portfolio of Joomla! & WordPress website work.

Trademarks and logos remain the property of their respective organizations.
The Joomla!® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries.
Keashly.ca Consulting is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Site Map Back to Top