cannot get to work with my custom font

More
7 years 7 months ago #1 by gigi
I just had one more go with another font and it worked!!! Will just keep checking it out! I did sent the font amount to 4 INSTEAD of 3 - I only had 3 but thought it was worth a try. I used the naming as you said! See what happens, many thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #2 by laurelle
Hi,

You shouldn't be using the full font name just the part before the "_700", so the font name needs to be just "Arrus_BT".

When you created the font, did you specify a domain? If you did did you use: www.gardenhillatlostworld.com.au ? If you don't have the www. in there it won't display.

Laurelle
Developer
Keashly.ca Consulting

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #3 by gigi
I did that in the beginning - I have generated 3 fonts, all seemed succesful, uploaded the files - refreshed - and USED THE ENTIRE FONT NAME - Arrus_BT_700 - as it is in the other box - for all three fonts I tried this BUT NO!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #4 by laurelle
Hi,

I got the screenshot. I think the problem may be the font name field. Try using Arrus_BT instead of just Arrus in that field.

Let me know if that works.

Laurelle
Developer
Keashly.ca Consulting

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #5 by gigi
It did not like being loaded as an image.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #6 by gigi
trying to load screenshot -

Attachment fonts_cufon_gigi_2.jpg not found

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #7 by gigi
My image (jpg) is 65kb but will not load.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #8 by gigi
sorry, it got me again. here is the screen shot I hope!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #9 by gigi
here is the screenshot, it was a bit big the first time.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #10 by gigi
Here is a screenshot.
I have just put h2 for now and left the other two which are working.
YES, I have generated at least three fonts with no problem and uploaded to the folder with the others definitely, the file names look good, all looks fine. My fonts are definitely in the folder with the ones included.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #11 by laurelle
Hi,

Can you please make an image of your cufon plugin settings and paste it in a post?

You can use the snipping tool if you are using windows (All Programs > Accessories > Snipping Tool) to make the image.

Laurelle
Developer
Keashly.ca Consulting

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #12 by laurelle
Hi,

Did yuo use the cufon font generator to make the fonts that you want to use?
Where did you upload your new fonts?
I just see 2 fonts being loaded: Gabreille and Prociono. Only the selectors h1, h2, h3 and p.fontsize are set on the home page. How did you specify them in the plugin? Did you remember to increase the number of font selectors you are using in the top parameters?

Laurelle
Developer
Keashly.ca Consulting

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #13 by gigi
I have tried to be more specific with the loaded font but NO.
I have generated three more fonts, uploaded them and followed the instructions adding the name etc and changing the amount of fonts showing - but no CUSTOM FONTS

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #14 by gigi
The fonts loaded with the extension are both working fine - the H1 is coming from the cufon too, NO PROBLEMS, just the types I have loaded and generated at not working.
I will try what you said, but does this relate.
One other thing I am not sure there is a system mootools? Is this normally loaded with joomla 1.6?
thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #15 by laurelle
Hi,

You need to be more specific with your css selectors. Try:
.art-postcontent h1, h1

h3 seems to be working fine in the content area.

Laurelle
Developer
Keashly.ca Consulting

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #16 by gigi
Please help. I love this extension and love to donate if I can get the custom fonts to work.
Have done everything correctly I think, the default fonts worked fine.
www.gardenhillatlostworld.com.au

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Support Development

Please consider a small donation to support development of the extensions on this site.



Joomla! Login

This is the normal Joomla! login module not the VirtueMart login module. Click the 'Create an account' button to see how you are redirected to the VirtueMart registration form when the KC VM Registration Redirect plugin is enabled.

Joomla! & WordPress Hosts

Managed Web Hosting by Liquid Web

This is our recommended web hosting provider for Joomla! & WordPress websites. This is the host that we use for websites that we build. Liquid Web has an excellent reputation, fast servers and most importantly awesome service! They have technicians that are familiar with Joomla! & WordPress.

Joomla! & WordPress Web Design and Development

If you are interested in having a website designed or redesign or need custom Joomla! or WordPress development, please visit Keashly.ca Consulting to view our Portfolio of Joomla! & WordPress website work.

Trademarks and logos remain the property of their respective organizations.
The Joomla!® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries.
Keashly.ca Consulting is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Site Map Back to Top